Ohjeita lemmikin omistajalle

Tutustuthan ensiksi alla listattuihin toimenpiteisiin ennen trimmaukseen tuloa, kiitos!
Mikäli myöhästytte tai ette tule varattuna aikana, pyydämme soittamaan tai lähettämään viestin viimeistään 24h ennen varattua aikaa.

Huomioi että lähettäessänne viestin vastaamme aina viestiisi kuitataksemme tilanteen. Jos et saa viestiä takaisin, emme ole vastaanottaneet viestiäsi ja kehotamme teitä soittamaan mahdollisimman pian.Ajan peruminen

Muista peruuttaa aikasi viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkamista, myös tekstiviesti käy. Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan varatun palvelun mukainen loppusumma.Petite Kingdom ei trimmaa lainkaan eläimiä, joilla ei ole lainmukaiset rokotukset voimassa. Jos löydämme ulkoloisia, on trimmaus keskeytettävä ja asiakkaan vastuulla on veloittaa siivouksesta ja tuhotorjunnasta aiheutuvat kustannukset sekä trimmauksen hinta. Jos epäilet onko lemmikkisi rokotukset voimassa, ota yhteys eläinlääkäriisi.Ruoki lemmikkisi viimeistään 2 TUNTIA ennen trimmaukseen tuloa ja muista ulkoiluttaa lemmikki JUURI ennen trimmausta! Tarpeiden siivouksesta veloitamme siivouskulun 20€.
Kaikki pinnat ja välineet desinfioidaan jokaisen lemmikkieläimen jälkeen. KOSKETUSPINNAT DESINFIOIDAAN JA SIIVOTAAN PÄIVITTÄIN.